Xarxes Europees

Connectem pel futur!
Des de Pont a Europa estem al dia de les últimes iniciatives europees i ens associem amb xarxes, associacions i organitzacions inspiradores compromeses a actuar amb l’objectiu de generar un diàleg en xarxa per a acostar les últimes polítiques d’Europa al municipalisme valencià i generar valor en el territori.
La Nova Bauhaus Europea (New European Bauhaus,NEB) és una iniciativa creativa i interdisciplinària que connecta el Pacte Verd Europeu amb els nostres espais vitals i tecnologia, l’art i la cultura. La iniciativa és creada per la Comissió Europea en 2020 amb la intenció d’obrir un espai de trobada per a crear futures maneres d’habitar ciutats a través de la sostenibilitat, l’estètica i la inclusió. La Nova Bauhaus Europea dona suport a un moviment de comunitats sostenibles, diàlegs inclusius i activitats amb propòsit. El paper dels amics és recolzar a aquestes comunitats i actuar com a altaveu i interlocutors claus en la iniciativa.
Formem part de «Construir Europa amb les autoritats locals» perquè creiem en el seu propòsit de disposar d’una xarxa europea de representants polítics triats en l’àmbit local, amb la finalitat de fomentar la comunicació d’assumptes de la UE mitjançant una aliança sense precedents entre les estructures de govern europea i locals. Generar converses a escala local sobre la UE és essencial per a mantenir l’impuls del futur d’Europa i en el marc de Next Generation.
FUNDACIÓ COMUNITAT VALENCIANA – REGIÓ EUROPEA En qualitat de Patrons electius, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies a través de l’oficina Pont a Europa treballem al costat de la Fundació, la fi de la qual és potenciar la participació de tots els sectors amb presència en la Comunitat Valenciana en les polítiques desenvolupades per la Unió Europea i impulsar el coneixement de les mateixes i en particular assistir al Consell de la Generalitat en l’àmbit de les seves competències en temes europeus.
La nova iniciativa per a acostar Europa als governs locals

La nova iniciativa per a acostar Europa als governs locals

La nova iniciativa per a acostar Europa als governs locals Construir Europa amb les autoritats locals i càrrecs electes és…
La FVMP, pionera en la Comunitat d’Amics de la Nova Bauhaus Europea

La FVMP, pionera en la Comunitat d’Amics de la Nova Bauhaus Europea

La FVMP, pionera en la Comunitat d’Amics de la Nova Bauhaus Europea La iniciativa impulsada per la Comissió Europea té…
SOM EUROPA
X