Convocatòries

Per a trovar convocatòries acords amb els nostres objectius, cal estar molt atents a les publicacions europees i freqüentar diàriament les principals webs. La majoria de convocatòries es publiquen en el Diari Oficial de la Unió Europea, l’equivalent al nostre BOE, ací podràs trobar totes les convocatòries del MFP 2021-2027. D’altra banda, per a trovar convocatòries Next Generation EU, pots visitar la pàgina oficial de la Generalitat Valenciana i la pàgina oficial del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.(
A més, cada programa europeu disposa de web pròpia i en ella publica periòdicament els textos oficials de les convocatòries en una secció nomenada Funding Opportunities o Call for Proposals. Per a comprovar si el programa s’ajusta al nostre projecte, és aconsellable llegir els seus FAQ.
CONVOCATÒRIES MARC FINANÇER PLURIANUAL 2021-2027

CONVOCATORIAS

DE PREMIOS

Recordeu els requisits mínims que ha de complir el nostre projecte?
Quina informació trobem en la convocatòria?
· El programa europeu que la publica. · Qui hi pot participar. · Quin és l’objectiu de la convocatòria. · Les accions finançables. · El pressupost. · Les dades de contacte. · El termini de presentació de les propostes. A més sol incloure un kit de candidatura amb els documents necessaris per a poder presentar la sol·licitud. Una vegada trobada la convocatòria adequada, haureu de seguir els passos sobre com presentar-la. Cada programa, en el seu web, compta amb la seua pròpia plataforma electrònica de presentació i gestió de projectes.
Comencem?

Te facilitamos aquí el buscador de financiación de la UE, categorizado por temas.

X