Responsable

El responsable del tractament de les dades de caràcter personal és:

Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP)

C/ Guillem de Castro,46

46001 València

CIF: G46550885

Telèfon: 963913902/963914668

Correu electrònic: fvmp@fvmp.org

Finalitat del tractament

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies tractem la informació que ens faciliten amb l’únic fi d’informar sobre cursos de formació i activitats relacionades amb l’FVMP.

Les dades personals proporcionades es conservaran el termini necessari per a gestionar la seua consulta o suggeriment o inscripció a un curs. Finalitzat aquest, es conservaran durant el termini corresponent per a complir amb les obligacions legals o durant el termini que un jutge o tribunal el puga requerir. En relació a les dades d’inscripció a cursos de formació, sempre que l’usuari haja donat el seu consentiment per a continuar rebent informació d’altres cursos, aquestes es mantindran mentre l’usuari no s’opose a aquest tractament.

Legitimació

El tractament queda legitimat gràcies al consentiment atorgat per l’usuari en el moment d’enviar el formulari que compte amb les dades personals i sempre limitat a la finalitat de cada formulari.

Destinataris

Les dades personals rebudes a través dels diferents formularis de la pàgina web a través del correu electrònic, postal o telèfon, no seran cedides o comunicades a tercers, excepte en els supòsits necessaris per al desenvolupament, control i compliment de les finalitats expressades en els supòsits previstos segons la Llei, així com en els casos específics, en els quals s’informaran l’usuari.

Drets

L’interessat podrà exercir els següents drets d’acord amb el que s’estableix en el RGPD:

  • Dret d’accés
  • Dret de rectificació
  • Dret de supressió
  • Dret d’oposició
  • Dret de la limitació del tractament
  • Dret a la portabilitat de les dades

L’interessat podrà exercir aquests drets mitjançant sol·licitud, en la qual especificarà que dret sol·licita siga satisfet. La sol·licitud es podrà enviar a l’adreça de correu electrònic protecciondedatos@fvmp.org.

X