Formació

+ INCLUSIUS

barra-lat

Introducció al finançament europeu i el seu accés per a ens locals

DATA: Del 21/09/2020 al 25/10/2020 DURACIÓ: 50 hores MODALITAT: online DIRIGIT A: EE. PP. de l’administració local. DESCRIPCIÓ: L’objectiu d’aquest curs és dotar dels coneixements bàsics sobre projectes europeus al personal d’ens locals que manque d’experiència prèvia. Amb això, seran capaços d’identificar els projectes susceptibles de rebre fons, segons el marc financer europeu, així com els diferents programes que siguen aplicables a les decisions d’inversió o actuació en el seu territori. + Informació, ací.

ESTAT

TANCAT

barra-lat

Disseny i gestió de projectes europeus per a ens locals.

DATA: Del 26/10/2020 al 29/11/2020
DURACIÓ: 50 hores
MODALITAT: online
DIRIGIT A: EE. PP. de l’administració local.
DESCRIPCIÓ:
L’objectiu d’aquest curs és dotar de les eines necessàries per a la preparació i gestió de projectes europeus al personal d’ens locals. Per això, es tractarà de manera pràctica les diferents fases d’un projecte, els requisits necessaris i els mecanismes a l’abast de qualsevol ens local per a la consecució d’aquesta mena de finançament. + Informació, ací.

ESTAT

TANCAT

barra-lat

Gestió de projectes europeus i cerca de subvencions.

DATA: 21/09/2020 al 25/10/2020
DURACIÓ: 25 hores
MODALITAT: online
DIRIGIT A: EE. PP. de l’administració local.
DESCRIPCIÓ:
L’objectiu d’aquest curs és conéixer els Programes Europeus, saber buscar subvencions i definir les característiques d’un projecte europeu, en totes les seues fases. La seua finalitat és també dotar dels instruments necessaris per a la gestió, control i tancament del projecte, així com per a la realització d’un Pla de Comunicació o la identificació dels contractes, acords o drets de propietat intel·lectual. + Informació, ací.

ESTAT

TANCAT