De ruta

Pròxima parada: Castalla

Dia d’arribada: 29 de març de 2021

Dinamitzar a través de la música i la indústria local

Pont Europa es desplaça a Castalla per a orientar i informar l’equip municipal en les oportunitats de finançament europees que estan o estaran disponibles, pròximament, per als municipis valencians.

A l’Ajuntament, mantenim una reunió amb l’alcalde, Antonio Bernabéu, les regidores Maite Gimeno i Raquel Guill, i el tècnic d’AEDL, David Navarro.

Des del consistori, es mostren interessats a promoure més projectes en diverses àrees com la regeneració urbana, l’eficiència energètica, la cultura relacionada amb la tradició musical i la dinamització de la indústria local.

També aprofitem per a indicar la conveniència d’enviar la seua ARRU a la Manifestació d’Interés (MDI) que el Govern d’Espanya ha obert per a detectar les necessitats i propostes de municipis relacionats amb la regeneració urbana.

D’altra banda, valorem un gran actiu de Castalla: la seua rica tradició musical. Un element cultural que podria obrir-los les portes d’Europa, aprofitant programes com Europa Creativa i Erasmus+ (que acaba de publicar la seua guia i convocatòries).

PROJECTES QUE AJUDEN A CRÉIXER