De ruta

Pròxima parada: Beniferri

Dia d’arribada: 4 de maig de 2021

El cicle integral de l’aigua, tema clau

En la nostra ruta per la comarca de la Vega Baixa, hui ens detenim a Benferri. Allí hem quedat amb el seu alcalde, Luis Vicente Mateo, el tècnic municipal, Ángel Allepuz, i el secretari de l’ajuntament.

 

Benferri ha participat, de manera indirecta, en fons europeus ja que, per exemple, està adscrit al programa Avalem Joves Plus, que incentiva la contractació de gent jove per part de les administracions locals, a partir de la gestió de la Generalitat Valenciana i amb recursos del Fons Social Europeu. En la reunió de hui, identifiquem els interessos locals que podrien ser finançats amb fons de la Unió Europea, directes, indirectes o des del pla extraordinari de recuperació Next Generation.

 

Entre les necessitats esbossades des del consistori, destaca l’interés en l’adquisició d’edificis per a ampliar les dependències municipals i la gestió del cicle integral de l’aigua que permeta previndre possibles inundacions. Aquest últim tema és un dels recurrents en les nostres reunions amb les administracions locals de la Comunitat Valenciana.

Fotografies de la FVMP

PROJECTES QUE AJUDEN A CRÉIXER