De ruta

Pròxima parada: La Pobla Llarga

Dia d’arribada: 4 de maig de 2021

Preparant el seu full de ruta

Preparar-se davant la imminent arribada dels fons de recuperació europeus és una de les prioritats dels ajuntaments valencians. També del de La Pobla Llarga. Hui ens reunim amb la seua alcaldessa, Neus Garrigues, i els regidors Josep Copoví i Salvador Ávila.

 

Per a poder optar al finançament europeu, és necessari presentar un full de ruta municipal a llarg termini, amb unes línies estratègiques de creixement verd, intel·ligent i inclusiu clars, mesurades i mesurables, i que contribuïsquen al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) el Pacte Verd Europeu, l’Agenda 2030 i el Pla de Recuperació. En aquest moment, l’ajuntament de La Pobla Llarga es troba en procés de redacció del PMUS, el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, que haurà de tindre en compte els ODS.

L’Ajuntament de La Pobla Llarga es mostra interessat també a participar en programes europeus com la iniciativa d’Agermanament de Ciutats que planteja el programa Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors, o l’Erasmus Plus, dedicat especialment a fomentar l’esperit europeu i la mobilitat, formació i apoderament de les persones, sobretot els joves, les dones o els grups amb el risc d’exclusió social.

Fotografies de la FVMP

PROJECTES QUE AJUDEN A CRÉIXER